Dizajn i izrada web sajtova


planiranje sajta

Dizajn i izrada web prezetacija je naša osnovna delatnost koju se trudimo da izvršavamo na najbolji mogući način jer za cilj imamo zadovoljne klijente kojima će web sajt unaprediti poslovanje.
Takođe nam je u interesu da svaki dizajniran sajt bude što kvalitetnije izrađen jer želimo da naš rad možemo ponosno da predstavimo na našem sajtu. Bez obzira što pratimo trenutne trendove u dizajnu uvek se trudimo da svakom našem radu damo dozu jedinstvenosti i originalnosti.
Pokušavamo na najbolji način da uklopimo funkcionalnost i jednostavnost sa atraktivnim izgledom koj će zadržati pažnju posetiocu sajta.
Responzivni dizajn koj je prilagođen pregledanju sajta sa svih uređaja od malih telefona do velikih monitora je za nas obavezan standard koj ne naplaćujemo dodatno.
Najbolje je da nas kontaktirate i opišete vaše zahteve i predstavite budžet sa kojim raspolažete i da na osnovu toga mi vama predložimo sajt koji se u to uklapa.
Naše cene prilagođene našem tržištu jer shvatamo da mali preduzetnici koji su nam najčešći klijenti često nisu u finansijskoj mogućnosti za velika ulaganja u marketing tako da naše znanje, vreme i trud naplaćujemo shodno vremenu i državi u kojoj živimo.

Okvirne cene možete videti klikom na dugme ispod:


SEO optimizcija


Koliko god dobar utisak ostavljao na posetioce sajt se ne može smatrati dobrim ako je loše rangiran u rezultatu pretrage. Na sajtovima koje mi izrađujemo osnovna SEO optimizacija je uključena u cenu. Pod osnovnom podrazumevamo prilagođene H , META, ALT i TITLE tagove kao i indexiranje u Google i dodavanje sajta na naš Google webmaster panel. Za sajtove koje nismo mi napravili ili za neke zahtevnije SEO tehnike budite slobodni da nas kontaktirate jer za tu vrstu posla teško je odrediti cenu bez konkretnog objašnjenja. Često klijenti imaju da budu na prvoj strani ili prvoj poziciji u google pretrazi nudeći za to određeni iznos. Odmah da skrenemo pažnju da je nemoguće garantovati neku određenu poziciju na guglu ili bilo kom drugom pretraživaču bez obzira na dobru optimizaciju. Kako biti na prvoj strani google-a zavisi od mnogih drugih faktora među kojima je najbitniji koliko je jaka konkurencija za željene ključne reči i dobar sadržaj koj će privlačiti i zadržavati nove posetioce. Dobra SEO optimizacija je samo preduslov za dobro rangiranje i ukoliko vam neka marketinška agencija koja se time bavi obećava određenu poziciju i oko celog tog posla pravi nauku,znajte da su velike šanse da se radi o običnim prodavcima magle.

SEO google

Copywriting(pisanje textualnog sadržaja za web)


Pisanje texta za web

Da bi se zadržala pažnja posetioca web prezentacije, da bi mu se pružile potrebne informacije i da bi se taj posetioc naveo na akciju potreban je i kvalitetan i čitak textualni sadržaj. I ne samo to, u taj textualni sadržaj potrebno je odrđenom gustinom uklopiti i ključne reči i fraze kako bi time SEO rangiranje sajta bilo što bolje. To znači da je textualni sadržaj sajta tu kako zbog posetioca web prezentacije tako i zbog google i ostalih internet pretraživača. Većina naših klijenata koja se opredeli za naše usluge web dizajna i development-a text krejira sama i mi na osnovu tog textualnog sadržaja i slika koje nam klijent dostavi "krojimo" dizajn sajta u koj će se taj sadržaj i ostali segmenti sajta dobro uklopiti. Ukoliko sami pišete text, najbolje je da obradite neki text sa nekog inostranog sajta na istu temu dodavajući mu i podatke relevantne za vaše poslovanje. Tako ćete uštedeti dosta vremene a i novca jer nećete morati da angažujete profesionalnog tekstopisca. Ukoliko ipak želite da angažujete profesionalca da to uradi za vas, kontaktirajte nas, rado ćemo i taj deo posla obaviti u dogovoru sa vama. Za copywriting je teško utvrditi cenovnik jer zavisi od previše faktora tako da bi tek u razgovoru sa vama mogli da utvrdimo cenu u zavisnosti od vaših želja i potreba.


Marketing i društvene mreže


Postavljanje vaše web prezentacije na internet može se smatrati najvećim marketinškim korakom za vaše poslovanje. Ali za "agresivnije" pridobijanje novih korisnika vaših usluga ili kupaca vaše robe bez obzira na dobru SEO optimizaciju vašeg sajta često su potrebne marketinške kampanje.

  Naša specijalnost je digitalni marketing koj vršimo preko nekoliko digitalnih kanala:
 • društvene mreže: facebook, instagram, twiter
 • email marketing
 • adwords google kampanje
 • blog postovi, content marketing

  • U svakoj od ovih varijanti posao se sastoji iz nekoliko glavnih faza:
 • Istraživanje tržišta i konkurencije
 • Targetiranje ciljne grupe potrošača
 • Kreiranje adekvatnog sadžaja
 • Plasiranje
 • email Marketing

  Foto i Video


  adobe photoshop & illustrator

  Slika govori više od hiljadu reči!
  A video verovatno još više. Pored informacija na web sajtu su potrebne i vizuelne prezentacija poput slika ili videa koje osim toga što su pored samog dizajna najbitnije za lep izgled sajta bitne su i jer često preko njih bitne informacije mogu brže i lakše dopreti do posetioca web sajta. U većini slučajeva klijenti sami fotografišu slike koje žele da im budu na sajtu ili ih skidaju sa interneta. Međutim u nekim slučajevima je bolje angažovati profesionalce radi kvalitetnijih slika ili snimaka prilagođenih responzivnom web dizajnu. Često je potrebna i prerada slika ili videa u reklamni materijal za potrebe digitalnog marketinga. Zbog svega toga koristimo najbolje programe za obradu slika i videa pout Adobe Photoshop-a, Gimp, Inscape,Adobe Premier-a, Sonny Vegas-a a za izradu logo-a vaše firme koristimo Adobe Illustrator. Što se samog fotografisanja ili snimanja kamerom sarađujemo sa profesionalcima koji su upućeni u specifičnosti foto/video materijala kakav je potreban za web. I to nije sve. Preko nas možete realizovati čak i snimanje dronom ukoliko imate takav sajt da vam je možda potreban i snimak iz vazduha. Pored samog izgleda slike obrađujemo tako da budu optimizovane kako bi se brže učitavale na svim uređajima kada se pristupa sajtu i da budu kompitabilne u raznim slajderima i galerijama.


  viber chat
  faebook chat