Responzivni dizajn web sajtova

Savršeni sajtovi za mali biznis i preduzetnike

Google pretraga

Vaš sajt u vrhu Google pretrage

Usluge digitalnog marketinga

Kompletna usluga za rast vaše firme

Panta Web Dizajn

Agencija za izradu web sajtova

Izrada Web Sajtova – Beograd

Želite da povećate obim Vašeg poslovanja?

Panta Web Design  je  mala firma za izradu web sajtova i web prodavnica pre svega za mala i srednja preduzeća.

Iz razloga što smo mali tim, nemamo kapaciteta za izradu velikih sajtova poput sajtova za razne organicije, portale, forume i velike firme. A i veće nam je zadovoljstvo da pomognemo hrabrim preduzetnicima koji se trude da započnu svoj biznis ili da povećaju svoj obim poslovanja.

Za razliku od velikih firmi i agencija za web dizajn od nas preduzetnici koliko god njihov posao bio “mali” mogu očekivati maksimalno zalaganje. Cilj nam je da “rastemo” zajedno! 

Ako želite lep i moderan web sajt sa svim preduslovima da bude visoko pozicioniran u Google pretrazi na pravom ste mestu!

$
Jednostavno

Kada nas pozovete turdimo se da ne “filozofiramo” mnogo i da se ne “frljamo” sa stručnim terminima koji su Vama verovatno nepoznati. Iz razgovora sa vama, nakon uvida u vaš biznis predložićemo vam najbolje rešenje za izradu vašeg sajta u okviru vašeg budžeta.

$
Sajt koji zarađuje

Da bi ostvarili želju naših klijenata da imaju sajt koji im omogućava veću zaradu mi pravimo sajtove koji su brzi, funkcionalni i laki za snalaženje svakom posetiocu.

Naši sajtovi su prilagođeni svim uređajima. Takođe, podrazumeva se osnovna SEO optimizacija svakog sajta što je preduslov za visoku poziciju u Google pretrazi. I naravno, u lep i moderan dizajn ne treba da sumnjate.

Firma za web dizajn u Beogradu

VEĆ OD 100 €

Možete imati odličnu web prezentaciju vaše firme po ceni već od 100€. To je minimalna investicija u nešto što vam može značajno povećati profit. Nažalost ne postoji univerzalni cenovnik jer određene delatnosti zahtevaju veće ili komplikovanije sajtove. U svakom slučaju, napravićemo najbolji mogući sajt u okviru budžeta koji ste odredili. Pozovite.

UKLJUČENO U CENU

Svi naši web sajtovi podrazumevaju i sledeće:

✔ Lep i moderan dizajn 
✔ Navigacija
✔ Prilagođeno svim uređajima
✔ Osnovna SEO optimizacija
✔ Povezivanje sa društvenim mrežama
✔ brendiran Email i kontakt forma
✔ Galerija slika, Youtube video
✔ Lokacija sa mapom

BENEFIT

Prisustvo na internetu putem raznih društvenih mreža, portala i oglasa već odavno nije dovoljno. Da biste proširili svoje tržište neophodno je da imate web sajt.
Bez sajta ćete čak gubiti i postojeće klijente jer će do informacija lakše doći kod vaše konkurencije.
Web sajt = Veće tržište = Novi klijenti = VEĆI PROFIT!

CENA IZRADE WEB SAJTA

 

Svaka delatnost ima svoje specifičnosti pa samim tim ne odgovara svakoj firmi web sajt iste veličine, funkcionalnosti i dizajna. Pogledajte naš okvirni cenovnik web dizajn usluge.

 

OSTALE USLUGE

Pored izrade web sajtova možemo Vam ponuditi sve usluge vezane za online prisustvo i rast vaše firme

Google reklame

GOOGLE OGLAŠAVANJE

Dođite do novih klijenata. Reklamiranje preko  Google  pretrage, displej banera, Gmail-a i Youtube-a

SEO optimizacija

SEO OPTIMIZACIJA

SEO optimizacija sajta i sadržaja na sajtu. Za najviše pozicije u Google pretrazi.

Dizajn i izrada web sajtova

COPY AND CONTENT WRITING

Kreiranje tekstualnog i vizuelnog sadržaja za web. Zainteresujte vaše potencijalne klijente.

Domen i web hosting

DOMEN I HOSTING

Ultra brzi serveri za hosting vašeg sajta. Takođe, preko nas možete zakupiti i internet domene.

BESPLATNE KONSULTACIJE

 

Svaka delatnost ima svoje specifičnosti zbog koje treba izabrati idealan način promovisanja na internetu. Predstavite nam vaš biznis i vašu zamisao. Predložićemo vam najbolje rešenje za izradu web sajta i online reklamiranje u skladu sa vašim budžetom.

 

PROCES IZRADE SAJTA

Proces dizajna, programiranja i puštanja u rad vašeg web sajta

Kontaktirajte nas kako bi ste nam predstavili vaš biznis uključujući vaše ciljeve, ideje, budžet i tržište. Veliki broj klijenata koji nas kontaktiraju se ne razumeju u izradu web sajtova tako da ćemo vas rado saslušati i posavetovati. Ponudićemo vam najbolji web dizajn u okviru vašeg budžeta uzimajući u obzir sve specifičnosti vašeg posla.

Nakon što smo stekli uvid u to čime se bavite i posavetovali vas oko najboljeg rešenja u vezi vašeg budućeg web sajta daćemo vam i ponudu što se tiče cene. Nažalost ne postoji univerzalni cenovnik za izradu web sajta. Jednostavno, nije svaki sajt isti! Za neke delatnosti je dovoljna mala i jednostavna web prezentacija dok je nekim firmama potrebna velika web prodavnica sa mnogo proizvoda. Zato je najbolje da nas kontaktirate! Čak možete i sami odrediti maksimalni budžet a mi vam ponuditi sajt kakav bi se uklopio u vaš budžet. 

Ukoliko ste odlučili da nam poverite izradu sajta potrebno je da nam dostavite sav materijal poput slika i teksta. Naravno, možete nas angažovati i za to da mi kreiramo materijal za vaš sajt.

Domen je naziv vašeg sajta (npr. www.mojsajt.rs), a hosting je server na kome su fajlovi koji čine vaš sajt smešteni. Ukoliko ih već nemate zakupljene preko neke hosting kompanije ili se ne snalazite kako da ih zakupite, uradićemo to za vas.

Na osnovu vašeg sadržaja, vaše delatnosti, vaše konkurencije i vaših želja dizajnirajniraćemo izgled vašeg sajta. Nakon što ste odobrili dizajn, krećemo sa kodiranjem i dodavanjem funkcionalnosti web sajta.

Mnoge tehničke karakteristike koje sajta koje utiču na brzinu učitavanja, pravilno prikazivanje na svim pretraživačima i uređajima vi ne biste ni primetili ukoliko niste programer. Ali sve te tehničke karakteristike mi testiramo i optimizujemo jer su one bitan faktor za poziciju u GOOGLE pretrazi. A biti prvi u Google pretrazi danas znači biti bogat čovek!

 Svaki sajt koji napravimo potpuno besplatno prijavljujemo(indeksiramo) Google pretraživaču.  Tako će Google znati da vaš sajt postoji i da treba da ga prikazuje u rezultatima pretrage za ključne reči koje se na njemu nalaze. To činimo preko Google Webmaster konzole, koja nam prijavljuje i sve eventualne nepravilnosti koje otklanjamo ukoliko ih ima!

Tanja Marković

5 zvezdica ocena

Zaista čista petica,nema zamerki!Klijent sa svim svojim zeljama ispoštovan do kraja. Za svaku preporuku ?

Marko Antić

5 zvezdica ocena

Veoma stručan, savestan, strpljiv, ljubazan i profesionalan pristup. Ni jedan detalj nije propušten. Sjajno urađen posao! www.sudskitumaczafrancuski.com

Tanja Mihajlovic

5 zvezdica ocena

Izuzetna saradnja. Efikasan, sa jasnim i preciznim savetima. Sve preporuke i stvarno 5.

Arigo Saki

5 zvezdica ocena

Odlicna i korektna saradnja. Istrpeli su sve moje sitne detalje i zahteve za sajt www.tasteri.rs