Google pretraga

Google Oglašavanje

Responzivni dizajn web sajtova

Neka vaš sajt bude na prvoj strani

Usluge digitalnog marketinga

Kompletna usluga za rast vaše firme

Panta Web Dizajn

GOOGLE REKLAMIRANJE

Panta Web Dizajn se pored izrade web sajtova bavi Google oglašavanjem istih. Google reklamiranje će vam pomoći da na vaš sajt dovedete veliki broj posetioca zainteresovanih za vaše proizvode ili usluge.

Google Ads (bivši Adwords) je guglov sistem za reklamiranje na njegovom pretraživaču koji je danas ubeljivo najpopularniji internet pretraživač ostavljajući daleko iza sebe bing.com, yahoo.com i sve ostale.

$

GOOGLE SEARCH ADS (ADWORDS) - Gugl oglašavanje na mreži za pretragu

Naime kada osoba koja u google pretraživač ukuca određene ključne reči osim “organskih” rezultata, u pretrazi će se pojaviti i sajtovi koji su platili Google Ads kako bi bili na vrhu stranice za iste te ključne reči. Prosečan korisnik interneta ne razlikuje rezultate pretrage po tome da li su plaćeni oglasi ili organski rezultati pretrage.
Na ovaj način korisnike interneta koji pretražuju ključne reči vezane za vaš posao možete pretvoriti u vaše kljiente.

$

GOOGLE DISPLAY ADS - Reklamni baneri

Display oglasi su baneri koje često viđate na drugim web sajtovima, portalima, društvenim mrežama, youtube-u, aplikacijama.  Mogu sadržati text, sliku i video.
Preko Google Display mreže vaš oglas može “iskakati” dobro odabranoj publici.
Pod dobro odabranom(targetiranom) publikom mislimo na publiku selektovanu po lokaciji, starosti, polu i interesovanjima. Publiku koja predstavlja vašu ciljnu grupu.
Moguće je uraditi i display remarketing. To znači da vaš baner prosto “proganja” bivše posetioce vašeg sajta dok oni krstare internetom.

Google Reklamiranje

PLAĆANJE PO KLIKU

Reklamiranje na Google mreži se plaća po kliku! Ali tu cenu je nemoguće precizno znati unapred jer zavisi od konkurencije s obzirom da funkcioniše po sistemu licitacije. Na sreću, moguće je odrediti maksimalnu cenu po kliku i dozvoljeni dnevni bužet koji kada se istroši oglas se ne prikazuje. Naš posao je da optimizacijom oglasa izvučemo maksimum iz budžeta koji ste odredili.

NAŠA USLUGA

Mi nudimo kompletnu uslugu reklamiranja na Google-u. To podrazumeva pronalaženje ključnih reči, tehnička podešavanja, stalnu optimizaciju kampanje, remarketing, praćenje konverizija i analitiku. Sve sa ciljem da sa što manje novca dobijete što bolje rezultate. Cena usluge varira u zavisnosti od broja usluga ili proizvoda koje oglašavate na guglu.

BENEFIT

Mnogi preduzetnici su razočarani u internet marketing. Ali to je iz razloga što ne shvataju da im sam web sajt ne znači ništa ako nemaju dovoljno relevantnih poseta i da su društvene mreže mesto za zabavu pre svega. Reklamiranjem na google-u na vaš sajt dovodimo relevantnu publiku koja traži vaš proizvod ili uslugu. To naravno rezultira vašim većim prometom.

CENA OGLAŠAVANJA NA GOOGLE-U

 

Budžet za Google vi određujete. Svaka delatnost ima svoje specifičnosti, ali najviše od jačine konkurencije zavisi koliki je budžet dovoljan za dobre rezultate. Mi naplaćujemo uslugu koja uključuje kreiranje, tehnička podešavanja, održavanje i optimizaciju reklamne kampanje na Google-u. Pogledajte cenovnik naše usluge oglašavanja.

 

PRIMERI GOOGLE REKLAMA

Vaša reklama može izlaziti u Google pretraživaču prilikom pretrage određenih ključnih reči ali na mnogim drugim mestima širom interneta

Pogledajte kako izgleda Google Search Ads (Adwords) oglas koji se pojavljuje u Google interent pretraživaču kada neko traži vaše ili slične proizvode ili usluge. Takođe, možete videti i primere Google Display reklame koja se može pojavljivati vašoj ciljnoj grupi na raznim sajtovima i portalima uključujući kurir, blic, novosti, raznim aplikacijama za mobilne telefone. Baneri se takođe mogu pojavljivati i preko Youtube-a i Gmail-a. Mogu sadržati ne samo tekst, već i slike i video.

Google Search Ads (Adwords)
Google Display Ads

BESPLATNE KONSULTACIJE

 

Svaka delatnost ima svoje specifičnosti zbog koje treba izabrati idealan način Google reklamiranja. Predstavite nam vaš biznis i vašu zamisao. Predložićemo vam najbolje rešenje za vaše oglašavanje na Google-u.

 

PROCES REKLAMIRANJA

Proces reklamiranja počinje kada nas kontaktirate

Kontaktirajte nas kako bi ste nam predstavili vaš biznis uključujući vaše ciljeve, ideje, budžet, tržište. Veliki broj klijenata koji nas kontaktiraju jako su slabo upućeni u način oglašavanja preko Google-a tako da ćemo vas rado saslušati i posavetovati vama razumljivim rečnikom. Ponudićemo vam najbolje rešenje za reklamu na Google-u u okviru vašeg budžeta uzimajući u obzir specifičnosti vašeg posla.

Nakon što smo stekli uvid u to čime se bavite i posavetovali vas oko najboljeg rešenja u vezi reklamiranja daćemo vam i ponudu što se cene tiče. Nažalost ne postoji univerzalni cenovnik za naše usluge.

Jednostavno ne možemo ponuditi istu cenu na primer za oglašavanje šlep službe za koju je dovoljno destetak ključnih reči i nekoliko oglasa i za recimo web prodavnicu koja ima na stotine proizvoda za koje je potrebno mnogo više ključnih reči, oglasa i oglasnih grupa.

Nakon što ste se odlučili da povećate obim vašeg poslovanja reklamiranjem na google-u, sledi faza istraživanja mada nju nikada i ne prekidamo. Potrebno je istražiti kako vašu konkurenciju, tako i vaše tržište. To je izuzetno važno kako bi smo optimizovali kampanju i oglase na najbolji mogući način.

Kreiranje kampanje podrazumeva sva tehnička podešavanja, targetiranje, kao i kretivna tekstualna rešenja oglasa. U slučaju display kampanje to uključuje i kreiranje vizuala za banere (slike i video)

Na poziciju oglasa, stopu učestalosti prikazivanja oglasa i cenu po kliku utiče takozvani google-ov “quality score”. Nećemo vas daviti stručnim terminima, uglavnom za dobar quality score potrebna je dobra i učestala optimizacija.

Loša optimizacija dovodi do više cene oglasa, lošije pozicije, ređeg prikazivanja.

Jednom mesečno dobijate Google-ov original izveštaj. On uključuje finansijski izveštaj, izveštaj o performansama oglasa i ključnih reči kao i upoređivanje sa konkurencijom.

Tanja Marković

5 zvezdica ocena

Zaista čista petica,nema zamerki!Klijent sa svim svojim zeljama ispoštovan do kraja. Za svaku preporuku ?

Marko Antić

5 zvezdica ocena

Veoma stručan, savestan, strpljiv, ljubazan i profesionalan pristup. Ni jedan detalj nije propušten. Sjajno urađen posao! www.sudskitumaczafrancuski.com

Tanja Mihajlovic

5 zvezdica ocena

Izuzetna saradnja. Efikasan, sa jasnim i preciznim savetima. Sve preporuke i stvarno 5.

Arigo Saki

5 zvezdica ocena

Odlicna i korektna saradnja. Istrpeli su sve moje sitne detalje i zahteve za sajt www.tasteri.rs